#DELDITFÆLLESSKAB
I år fejrer og anerkender Aarhus og Region Midtjylland frivilligheden. Som Europæisk Frivillighovedstad 2018 vil vi synliggøre byens og regionens mange frivillige fællesskaber. Gøre det sjovt, nemt og tilgængeligt at være frivillig, og finde og udvikle nye veje til velfærd.

Fredag 21. september markerer Frivillighovedstaden startskuddet til en festlig og faglig weekend med frivillighed i fokus, når vi åbner Folkets Møde i Aarhus. Det foregår kl. 15 i Musikhusparken, og du kan tilmelde dig åbningen her.

Med Folkets Møde styrker vi den demokratiske debat og skaber rum til dialog. Vi skal tale sammen, lytte til hinanden og omfavne hinandens forskelligheder. Blive klogere på, hvad der motiverer og fastholder frivillige, og hvilke knaster og barrierer borgere, medarbejdere, frivillige foreninger og organisationer oplever.

Alle er velkomne til Folkets Møde – det er gratis at deltage.

Til Folkets Møde bliver der rig lejlighed til at møde, debattere med og blive inspireret af andre, som er engageret i frivillige fællesskaber.

Publikum kan blandt andet glæde sig til:
- Debatter i Rådhussalen på Aarhus Rådhus, bl.a. om strategier for civilsamfundet, handlekraft i fællesskab, unge og frivillighed og meget mere.
- Samtalesaloner og workshops i FO-byen, bl.a. om demens, sorgbearbejdelse hos pårørende, ensomhed, overgangen fra arbejdsliv til frivilligt-liv.
- At møde ildsjæleprojekter og kulturel mangfoldighed i Ridehuset
- At deltage i udendørs idrætsaktiviteter for alle aldre
- At synge fællessang

Se programmet for Folkets Møde

Folkets Møde foregår på følgende lokationer:
Aarhus Rådhus, FO-byen, Folkestedet, Frederiks Allé, Godsbanen, Lokalcenter Carl Blochs Gade, Musikhusparken, Ridehuset, Rådhusparken, Rådhuspladsen, Åparken.

Læs mere på frivillighovedstad.dk - vi opdaterer løbende programmet på både hjemmesiden og i Facebook-begivenheden.

Arrangeret af: Frivillighovedstad 2018