Ridehuset

Weekendens arrangement i Ridehuset er gratis og åben for alle og byder på FrivilligBørs Aarhus, Ildsjælefestival samt Kulturbazar.

Det vil summe af liv i Aarhus centrum omkring diverse projekter, madboder, koncerter, foredrag og workshops på tværs af kulturer. Her deltager ildsjæle, frivillige, virksomheder, institutioner og foreninger i et inspirerede fællesskab omkring deling af ideer, viden og ressourcer. Derudover vil en lang række foreninger, sportsklubber og frivillige stå klar til at præsentere sunde og livgivende interessefællesskaber.

FrivilligBørs Aarhus
FrivilligBørs Aarhus - en dynamisk, kreativ, morsom og givende event for virksomheder, frivillige foreninger og offentlige institutioner for at udvikle nye måder at samarbejde på lokalt til gavn for byens udsatte borgere.
Foregår fredag d. 21. september kl. 16.00-19.00.

I Frivilligcenter Aarhus er vi glade for, at FrivilligBørs 2018 bliver en del af Folkets Møde til september. Vi ser frem til at fejre, at Aarhus er Frivillighovedstad i år og skabe mange nye partnerskaber og fremtidige fællesskaber. - Mette Slot, Frivilligcenter Aarhus

Har du spørgsmål til FrivilligBørs Aarhus, så kontakt:
Frivilligcenter Aarhus, projektkonsulent Mette Slot på mail: ms@frivilligcenteraarhus.dk

Læs mere om FrivilligBørs Aarhus i Ridehuset 

Ildsjælefestival
Ildsjælefestivalen, der er åben og gratis for alle, vil vise bredden i ildsjælenes mange aktivitetsområder – både geografisk og tematisk. Der forventes fuldt hus hele dagen. Besøgende kan komme og gå som de lyster.
Foregår lørdag d. 22. september kl. 10.00-17.00.

Har du spørgsmål til Ildsjælefestival, så kontakt:
Civilian, Henning Rasmussen på mail: mail@civilian.one   

Læs mere om Ildsjælefestival i Ridehuset

Kulturbazar
Til Kulturbazar står en række foreninger, fællesskaber og frivillige parat i Ridehuset til at præsentere nye borgere og aarhusianere for fællesskaber, det er muligt at blive en del af. Derudover vil en række kulturinstitutioner være til stede for at gøre opmærksom på deres tilbud til målgrupperne.
Kulturbazar er et velkomstarrangement for flygtninge og nye borgere og en fejring af kulturel mangfoldighed.
Foregår søndag d. 23. september.

Har du spørgsmål til Kulturbazar, så kontakt:
Kulturforvaltningen, Lone Jensen på mail: lonej@aarhus.dk

Læs mere om Kulturbazar i Ridehuset

Programmet for Folkets Møde opdateres løbende.

Se oversigtskort over alle lokationer under Folkets Møde.