Klub GOD MADs Madtelt - med suppe og småkager - et samarbejde mellem voksne borgere med udviklingshæmning og frivillige. Suppen laves i teltet af voksne borgere med udviklingshæmning i samarbejde med frivillige. Til dagligt løber Klub GOD MAD af stablen hver onsdag på Møllevangsskolen i Aarhus. Madklubben er et samarbejde mellem Aarhus kommune (Voksen-handicap) og en gruppe frivillige.

Opskriften på suppen findes i vores specialkogebog, 'Billedkogebogen - trin for trin'. Bogen er udviklet i et samarbejde mellem Klub GOD MADs frivillige og fagprofessionelle indenfor Voksenhandicap og Ordblinde-/ Dysleksiforeningen. En række kendte og mindre kendte kokke har bidraget med opskrifter. Bogen er netop kommet i 2. genoptryk, da den blev udsolgt fra forlaget. Kogebogen vil også være til salg fra madteltet til rabetpris. Læs mere om Klub GOD MADs kogebog her.

Madteltet vil således præsentere madlavning i aktion mellem frivillige og udviklingshæmmede. Vi vil vise, hvordan man følger kogebogen. Og vi vil servere smagsprøver på suppe og kager. Portionsanretninger/ hele cookies er til salg for ca. 10 kr. for en portion suppe og 5 kr. for cookies.

Læs mere om Klub GOD MAD her