Skab en magisk festivaloplevelse for børn

Film i Skoven er en børnefilm- og -kulturfestival i Aarhus, der blev lanceret som en del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad. Festivalen har et unikt koncept; den foregår i skoven, hvor filmvisninger komplementeres af workshops, oplæsninger af børnelitteratur, live-musik og udendørsaktiviteter. Efter et succesfuldt første år, er vi nu klar til at gøre dette koncept til en tilbagevende begivenhed.

Film i Skoven ser film og medier som noget, der aktiverer børn. Vi præsenterer fantastiske danske og internationale film, premierer såvel som klassikere, i alle genrer og længder. Festivalens vision er at skabe en sjov og magisk familieoplevelse, der beriger den kulturelle forestillingsevne og udvider den kreative horisont for børn såvel som voksne.

For at skabe denne magiske oplevelse, har vi brug for frivillige, der kan give os en hånd under opsætningen, under vores læringsdage og offentlige dage og til sidst under nedtagningen mellem den 14. og 21. maj. Du kan få en fornemmelse af opgaverne i tilmeldingsformularen her, og hvis der opstår nogen spørgsmål undervejs er du velkommen til at kontakte Frivilligkoordinator Laura Palm på laura@filmiskoven.dk. 

Du kan læse mere på festivalens hjemmeside og Facebook

Vi ser frem til at høre fra dig.
Film i Skovens festivalteam