Åbent møde i Advisory Board

Åbent møde i Advisory Board

Mandag den 16. april kl. 14.00-16.00 afholder vi åbent møde i Advisory Board for Frivillighovedstad 2018.

Kom på Remisen på Godsbanen i Aarhus og tag del i en række spændende paneldebatter med boardets medlemmer.

Under debatterne sættes der fokus på nogle af de udfordringer, der er centrale for, at samarbejdspartnerne omkring Frivillighovedstad 2018 kan lykkes i fællesskab – og vi inviterer repræsentanter fra kommune, region, frivillige foreninger, erhvervslivet m.fl.

Det er altså en rigtig god mulighed for dig – som er med til at få Frivillighovedstad 2018 til at ske – for at få boardets skarpe betragtninger med i det videre arbejde.

OBS – begrænset antal pladser. Tilmelding nødvendig til Jakob Flou senest fredag d. 30 marts på kafja@aarhus.dk eller telefon 41 85 50 61.
______________________________________________________

Om Advisory Board for Frivillighovedstad 2018

Advisory Board for Frivillighovedstad 2018 er nedsat med henblik på at rådgive, nuancere og komme med nye perspektiver på udviklingen af frivillighovedstadsåret.

Boardet består bl.a. af repræsentanter fra foreninger, fonde, erhvervsliv og forskningens verden. Til mødet kan du for eksempel møde Laura Auken fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Anders Folmer Buhelt, direktør for Ungdommens Røde Kors og Rasmus Larsen Lindblom, velfærdspolitisk fagchef i Dansk Erhverv.

« »

Dato:

16. april 2018

Starttidspunkt:

14:00

Sluttidspunkt:

16:00

Adresse:

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Arrangør:

Europæisk Frivillighovedstad